Koncert zabavne glasbe

Koncert ob dnevu učiteljev
25. 1. 2016

Koncert zabavne glasbe

Glasbena šola Ribnica nas je ponovno razveselila z odličnim nastopom, tokrat koncertom zabavne glasbe. Dogodek je potekal v sredo 15. 4. v Levstikovem domu v Velikih Laščah. Kljub temu, da je bila izbrana ura relativno zgodnja, dogodek je namreč potekal že ob 1730, je bila dvorana polna in poslušalci so bili nagrajeni z glasbeno poslastico.
Sodelovali so Pihalni in godalni orkester, komorne skupine in solisti, kar pomeni, da se je GŠ Ribnica predstavila s precejšnim delom svojih orkestrov in skupin. Mladi glasbeniki so se ponovno izkazali v najboljši luči in navdušili polno dvorano. Za organizacijo koncerta sta bila zadolžena Franc Malavašič in Igor Meglič, z zadovoljstvom lahko ugotovimo, da sta se izkazala tako z izborom nastopajočih kot izborom točk.
Točke so bile dobro izbrane in dovršeno odigrane, kar je poslušalstvo nagradilo z gromkim aplavzom polne dvorane. Hvaležnost in zadovoljstvo poslušalstva lahko izrazijo tudi želje, da bi se Glasbena šola Ribnica s tem dogodkom v Lašče vrnila tudi prihodnje leto, ter da bi v »suhorobarski« dolini bilo še več podobnih dogodkov.
Glasbena šola Ribnica pa je v Velikih Laščah pokazala, da ni samo neka obrobna ustanova, temveč pomembna in kakovostna soustvarjalka kulture v občini. Prepričani smo, da je s takim vtisom domov odšla tudi publika.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja